Vesti

Vesti

15/08/2017 CASTROL MAGNATEC STOP-START
Kategorija/tip : Novi proizvodi

Poštovani klijenti,

Vozite li u gustom saobraćaju?  Vašem motoru potrebno je posebno formulisano motorno ulje kao zaštita od trošenja u vožnji stani-kreni! Izaberite Castrol MAGNATEC STOP-START 5W-30 C2 i njegovi inteligentni molekuli će štititi vaš motor od trenutka pokretanja, kod svakog pokretanja, značajno smanjujući trošenje u vožnji kreni-stani.

U gradovima živi više ljudi nego ikada i sve intenzivnija vožnja postaje životni stil. Prilikom svake vožnje na putevima nailazimo na situacije zbog kojih moramo stati, čekati i ponovo kretati. Istraživanja su pokazala da prosečan vozač godišnje stane i krene čak 18.000 puta. Vožnja stani-kreni znači više ubrzanja i usporavanja, ali i duže intervale rada motora u praznom hodu kad su opterećenja na najvažnije delove motora najveća. Zato vožnja stani-kreni može uzrokovati mikroskopska oštećenja najvažnijih delova vašeg motora. Castrol MAGNATEC STOP-START posebno štiti vaš motor u uslovima gustog saobraćaja, pružajući 20% veću zaštitu od oštećenja uzrokovanog trošenjem motora zbog vožnje stani-kreni.

Zaustavljanje i pokretanje u saobraćaju ne umara samo Vas, već i Vaš motor. Pogledajte video kako biste saznali kako ulje Castrol MAGNATEC STOP-START štiti od trošenja motora vožnjom kreni-stani.
PREDNOSTI


•    Stvara samoobnovljivi sloj koji prianja uz površinu metala i štiti vaš motor u uslovima gustog saobraćaja
•    Koristi potpuno sintetičku tehnologiju
•    Pruža stalnu zaštitu u svim uslovima, stilovima i temperaturama vožnje
•    Osigurava vrhunske performanse u uslovima ekstremno hladnog pokretanjaSAMOOBNAVLJAJUĆA ZAŠTITA

Castrol MAGNATEC STOP-START sadrži inteligentne molekule koji prianjaju i stvaraju samoobnovljivi sloj spreman za zaštitu u svakoj kritičnoj fazi vožnje stani-kreni. Čak i ako dođe do uklanjanja molekula u postupku suzbijanja trošenja, preostali molekuli brzo pristižu i obnavljaju zaštitni sloj.

ODGOVARA LI MOM AUTOMOBILU?

ODOBRENJA I SPECIFIKACIJE:
•    ACEA C2
•    API SN
•    PSA Odobrenje B71 2290
•    Zadovoljava zahteve Fiat 9.55535-S1
Za trajnu zaštitu vašeg motora u uslovima gustog saobraćaja, odaberite odgovarajuće ulje iz asortimana Castrol MAGNATEC STOP-START!

 


Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na sledeće brojeve telefona: 011/655-8044, 066/655-8044, 060/600-7670.