Vesti

Vesti

24/10/2017 Hybrix kočione pločice
Kategorija/tip : Novi proizvodi

Hybrix – nova proizvodna linija kočionih pločica

 

Hybrix predstavlja potpuno novu tehnologiju u izradi kočionih pločica koju je razvila Metelli grupa.

Ideja za ovu inovativnu tehnologiju potekla je od kompanije Fri Tech, koja je specijalizovana za razvoj kočionih pločica za sportske automobile, a koja je deo Metelli grupe. Naime, upotreba bakra u izradi pločica odlikuje se visokim performansama u odvođenju toplote, međutim brojne studije ukazuju da je ovaj materijal štetan po okolinu.

Pre nekoliko godina, inženjeri kompanije Fri Tech su počeli razvijati jedinjenje koje je ekološki prihvatljivo i ne sadrži bakar.

Na kraju su došli do jedinstvene formule koja nudi udobnost sa neverovatnim rezultatima - tiho i glatko kočenje izuzetne snage.

Naziv HYBRIX potiče od hibridne tehnologije, koja se sastoji od više od 30 različitih materijala

i čini jedinstvenu kombinaciju organskih supstanci, keramike,specijalnih proizvoda i inovativnih materijala.

Novih Hybrix pločica ima preko 1600 modela koji pokrivaju preko 95% modela automobila na evropskom, američkom i azijskom tržištu.

Nove kočione pločice postižu najviši nivo američkog sertifikata "Better Brake Law", garantujući odličan kvalitet proizvoda.

Odeljenje za istraživanje i inovacije "Metelli" uspešno je razvilo novu liniju kočionih pločica sa tehnologijom Hybrix, zamenjujući bakar sa drugim materijalima koje ne zagadjuju životnu sredinu i pružaju vozačima brojne prednosti.

 

Brend TRUSTING kao deo Metelli grupe u potpunosti se oslanja na novu Hybrix tehnologiju, tako da su sada, vama dobro poznate TRUSTING pločice, izradjene od materijala koji ne zagađuju okolinu.

 

https://youtu.be/BozI018uJ7M

 

                                                                                                                                                                                                                                Vaš Euro 07 doo