Registracija - Pravno lice

 --------

PAŽNJA!!!

    Registracija za onlajn narudžbine je moguća jedino za pravna lica čija je delatnost  u oblasti kupoprodaje auto delova ili remonta automobila. 

    Sva privatna lica koja žele da kupe rezervne delove za svoje automobile, molimo  da se direktno obrate našem najbližem trgovačkom objektu. 

    Molimo Vas, popunite sva polja, da bismo u što kraćem roku obradili Vašu registraciju.

  --------

 

 

Polja obelezena podebljano su obavezna.

Podaci o Korisničkom profilu

Unesite korisničko ime dužine od najmanje 5 znakova, koje nije jednako kao Vaša lozinka i sadrži neke od sledećih znakova od a do z, A do Z, 0 do 9 (Ćirilica nije dozvoljena).


Unesite lozinku dužine izmedju 6 i 14 znakova, koja nije jednaka Vašem korisničkom imenu i koja mora da sadrži neke od sledećih znakova od a do an- pz, AN- PZ, 1-9,!, @, #, $,%, ^, &, *, (,), +, -, / , \, (,), [,], <,> (Ćirilica nije dozvoljena). Obavezno je da Vaša lozinka sadrži najmanje 3 slova i jedan broj.

Ako zelite, mozete da koristite nasu uslugu automatskog generisanja lozinke, koja ce Vam dati lozinku koja je u skladu sa propisima ove web prezentacije. Pritiskom na dugme generisace se predlog za novu lozinku, ali se Vasa postojeca lozinka nece promeniti. Ova lozinka nije nigde snimljena i samo je Vi mozete videti. Vazeca je dok ne osvezite ekran - kada se ona brise. Da biste je koristili morate da je unesete (kopirate) u polje za lozinku.

code

Podaci o firmi

Koriste se za porucivanje preko sajta

Vrsta delatnosti :
  • auto kuća
  • auto servis
  • drugo
  • Firma sa auto parkom
  • inoklijent
  • prodavnice auto delova