Uslovi za koriscenje veb stranice

Autorsko pravo:

 

     Ova internet prezentacija je vlasništvo "Euro 07" DOO i svako lice koje ostvari pristup do njega, prihvata određene uslove za njegovo korišćenje. "Euro 07" je društvo sa ograničenom odgovornošću, registrovano u Agenciji za privredne registre Republike Srbije, sa sedištem u Beogradu, ul. "Cara Dušana" br. 205-A. Sadržaj ove internet prezentacije je zaštićen autorskim pravima. Logo firme i natpis "Euro 07" su originalna kombinovana međunarodna trgovačka marka, vlasništvo "Euro 07" i nalaze se pod zaštitom Zakona za marke i geografske oznake, i sličnih međunarodnih zakona. Zabranjeno je korišćenje logoa firme u bilo kakve svrhe bez pismenog odobrenja "Euro 07". Zabranjeno je kopiranje, promena i rasprostranjenje jednog dela ili celog sadržaja ove internet prezentacije u bilo kakvom obliku, kao i korišćenje za bilo kakve javne ili trgovačke ciljeve bez pismene saglasnosti "Euro 07" DOO. Dopunjavanje i štampanje posebnih stranica i/ili delova ove internet prezentacije dozvoljeno je jedino pod uslovom da ne sklanjate logo firme, natpise za autorska prava ili druge, slične, vezane za vlasništvo.

 

       Prikazana imena proizvoda ili kompanija na ovoj internet prezentaciji mogu da budu trgovačke marke ili trgovačka imena određenih vlasnika. Zabranjeno je korišćenje bilo koje trgovačke marke koja se nalazi na ovom veb sajtu bez dozvole njenog vlasnika.

 

  

 

Ograničenje odgovornosti:

 

     "Euro 07" DOO, njegovi dobavljači ili treća lica spomenuti na ovoj internet prezentaciji, nikako ne snose odgovornost za bilo kakvu štetu (uključujući ne samo štete od propuštenih mogućnosti, od gubitka informacija ili prekidanja delatnosti), vezane za upotrebu, nemogućnost upotrebe ili rezultate upotrebe ovog sajta, drugih veb sajtova, vezanih sa ovim ili materijale, informacije i usluge bilo kom od njih.

 

 "Euro 07" DOO ne garantuje da ova internet prezentacija ne sadrži greške i da je dostup do njega neprekidan.

 

 "Euro 07" DOO ne garantuje i ne snosi odgovornost za sadržaj drugih internet prezentacija koje imaju veze sa njim, kao i za ponuđene proizvode, usluge i slično u istim internet prezentacijama.

 

 "Euro 07" DOO zadržava svoje pravo da bez najave menja sadržaj ove internet prezentacije i ne preuzima odgovornost da obaveštava posetioce sajta za promene koje su napravljene.

 

    

 

Sigurnost i diskrecija.

 

     "Euro 07" DOO sakuplja, čuva i koristi lične podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i garantuje da ulaže maksimalan trud da sačuva sigurnost i poverljivost svake lične informacije koja mu je priložena od posetilaca ove internet prezentacije i od kandidata na konkurs za posao. Korišćenjem internet prezentacije Euro 07 d.o.o. potvrđujete da ste saglasni da Euro 07 DOO može da prikupi vaše lične podatke te da ih koristi u skladu sa važećim Zakonom. "Euro 07" DOO ne zahteva od korisnika ove internet prezentacije da šalju bilo kakve lične informacije osim onih koje su važne za prijavljivanje na konkurs za posao. Obrada ličnih podataka je samo za službene ciljeve i nije predmet prodaje, iznajmljivanja i/ili predavanja trećem licu u bilo kakvom obliku za marketinške i/ili druge ciljeve.